fallback

Петев уверен в успеха срещу Малта, не вижда проблем в отбора

11.06.2015 | 13:15 Автор: Николета Маданска

Националният селекционер Ивайло Петев не е притеснен от тежката загуба в контролата с Турция и вярва в успеха срещу Малта утре вечер.

България гостува на стадион "Та Али" в петък от 21:45 часа в квалификация за Евро 2016.

Националите отиват за задължителни три точки в Малта, категоричен бе наставникът на тима Ивайло Петев на летище "София".

 

Още по темата

"Имаме една цел - да победим. За да го сторим, трябва да играем по-добре от съперника. Затова трябва да играем агресивно, атакуващо и да бележим голове. Не съм говорил с момчетата за предишния мач с Малта, но предполагам, че този двубой ще ги мотивира. Искам да видя нашите момчета така, както изглеждаха срещу Турция през първото полувреме. Аз съм сигурен, че ще изглеждаме добре и ще победим", заяви Петев на заминаване.

 

Петев не вижда проблем в отбора след загубата от Турция с 0:4 в последната контрола преди евроквалификацията с Малта.

"Не виждам проблем в отбора. Първото полувреме играхме доста добре. После сбъркахме, допуснахме три гола за десет минути, което беше в наша вреда и е нормално, след като допуснеш по такъв начин три попадения, да загубиш", каза Петев.

 

Националният селекционер  отрече умишлено да се е скрил от журналистите при завръщането си от Турция.

"Трябваше да ми напишете откъде да мина", ироничен бе Петев.

 

Възстановеният от контузия Георги Миланов замина с отбора за Малта.

Александър Александров, който имаше проблеми след контролата с Турция, ще се включи в официалната тренировка на тима тази вечер.

Двубоят между Малта и България е в петък от 21:45 ч.

След изиграването на първите пет срещи от нашата квалификационна група за Евро 2016, "лъвовете" заемат четвърто място с актив от 5 точки. Лидер е Хърватия с 13,  Италия е на второто място с две точки по-малко, а Норвегия заема третата позиция с 9 точки.

 

fallback
fallback