Феновете на Барселона празнуваха цяла нощ

Над 30 000 фенове на Барселона отпразнуваха спечелването на Шампионската лига

07.06.2015 | 12:11 Редактор: Велислава Миланова
Феновете на Барселона празнуваха цяла нощ

Улиците на Берлин се превърнаха в арена за огромни празненства за привържениците на Барселона след победата във финала на Шампионската лига. В съботната нощ феновете на Барса часове наред пяха, танцуваха и се поздравяваха в немската столица, която бе домакин на финалния двубой.

В Барселона феновете също не спаха цяла нощ, а празнуваха поредния трофей във витрината на любимия си отбор. Тълпи от привърженици пяха и танцуваха около фонтана Каналетес, в чест на петата титла на своите любимци.

"Требъл!!! Чакаме цяла седмица, за да спечелим третата си титла. Вижте как хората празнуват, чувството е удивително, то идва от сърцето. Барселона – най – добрият отбор!" -  заяви Хавиер Монтеро, фен на Барселона.

"Това бе един невероятен мач и това чувство не може да се обясни с думи, трябва да се усети. Много, много съм щастлив." - добави друг привърженик на каталунците.

В Торино, тифозите на Ювентус бяха на обратния полюс. Привържениците напуснаха площад Сан Карло с тъжни лица и без настроение, след загубата на любимия отбор.

"За съжаление стигнахме до финал, но загубихме. Футболистите на Барселона бяха прекалено силни. Ювентус също е силен, но съперникът ни превъзхождаше. Фен съм на Юве, но това е истината"