fallback

Прогнозите на GOL.BG на 29 май

29.05.2015 | 16:36 Автор: Николета Маданска

Левски ще изиграе мача си на сезона утре. „Сините” излизат във финала за Купата на България срещу Черно море. Но и „моряците” със сигурност искат да вдигнат трофея за първи път в историята си и няма да се дадат без битка.

Тази среща може да предопредели много съдби и в двата отбора, но в същото време може да създаде и легенди. Билетите за двубоя бяха разграбени като топъл хляб, особено от феновете на столичани. Между тях даже възникна скандал, тъй като някои не успяха да се доберат до скъпоценните пропуски. Прогноза за мача можете да дадете в Gol.bg, както и да го проследите на живо.

Барселона пък върви в график за требъл. Каталунците станаха шампиони на Испания, а утре вечер се изправят срещу Атлетик Билбао във финала за Купата на Краля. Прогноза и за този мач можете да дадете в Gol.bg.

Арсенал за втора поредна година ще се опита да вдигне ФА Къп, като за целта лондончани имат само още едно препятствие. Това е отборът на Астън Вила, който ще се опита да спечели осмия си трофей от турнира.

Борусия Дортмунд  ще се опита да спаси сезона в последния мач на Юрген Клоп начело на отбора. „Жълто-черните” излизат на финал за Купата на Германия срещу Волфсбург, а прогнози за тези мачове също можете да дадете в Gol.bg.

 

fallback
fallback