fallback

Левски представи екипите за новия сезон

25.05.2015 | 14:10 Автор: Ваня Симонска

Капитанът на Левски Владимир Гаджев и съотборниците му Роман Прохазка и Антонио Аниете, се превъплътиха в ролята на манекени и демонстрираха  новите екипи, с които "сините" ще играят през следващия сезон. Акцентите на новите фланелки са надпис Левски на яката, а на врата по предложение на феновете е изписан един от рефрените на агитката "Нито капка страх, нито крачка назад".

Бяха представени три екипа – титулярен в синьо, резервен бял и още един в комбинация графитено-сиво и розово. На нестандартния за Левски екип е отбелязана 1965 година, в която отборът дебютира в европейските клубни турнири, като по този начин се отбелязват 50 години от това събитие. Спортният директор Георги Иванов изрази надежда, че Левски ще успее да се изяви с новия екип и в евротурнирите, а за целта в събота трябва да спечели мача с Черно море за Купата на България.

Екипите ще бъдат пуснати в продажба още във вторник, 26 май, като цената на "синята" фланелка е 65 лева. Резервните екипи, както и цялата екипировка на представителния тим, ще бъде доставена поетапно. При желание феновете на отбора ще могат да закупят новата фланелка и преди финала в Бургас като мобилният магазин ще бъде разположен в Морската градина.

fallback
fallback