Прогнозите на GOL.BG на 22 май

Прогнозите за най-интересните мачове в Европа можете да дадете в Gol.bg

22.05.2015 | 14:12 Редактор: Николета Маданска
Прогнозите на GOL.BG на 22 май

Шампионите в големите първенства вече са ясни. Не е по-различно и у нас, където Лудогорец отново триумфира с титлата.

Очакваше се борбата в „А” група за участие в Лига Европа да бъде ожесточена, но след отнемането на лицензите на ЦСКА и Локомотив София и в нея вече няма интрига.

Любопитното е, че двата столични отбора се изправят един срещу друг утре. Катаклизмите с лицензите сериозно разклатиха двата клуба и резултатът от мача най-малко ще интересува феновете. Те ще чакат с притаен дъх коментарите на шефовете след последния съдийски сигнал. Двата клуба имат срок, в който да обжалват решението на Лицензионната комисия, в противен случай ще трябва да поемат към „А” окръжна група. Бъдещето им ще стане ясно следващата седмица, а всички най-интересни новини около него можете да намерите в Gol.bg.

В големите първенства има интрига за евроквотите. Интер гостува на Дженоа и това е последният шанс на „нерадзурите” да се класират за Лига Европа през следващия сезон. Но най-интересният мач в Италия безспорно е римското дерби Лацио – Рома. Столичните тимове водят люта битка за 2-то място, което ще даде право на директно участие в груповата фаза на Шампионска лига. В момента „вълците” имат една точка повече от „орлите”.

В Германия най-интересно е при битката за оставане. Два от големите клубове в страната – Хамбургер и Щутгарт, могат да изпаднат. От създаването на Бундеслигата Хамбургер никога в историята си не е изпадал, но при издънка в последния кръг, уникалното постижение ще бъде нарушено.

Прогнозите за най-интересните мачове в Европа можете да дадете в Gol.bg.