Голмайсторът на Левски иска да остане

13.05.2015 | 17:57 Редактор: Десислава Джерманска
Голмайсторът на Левски иска да остане

Антонио Аниете получи приза за най-добър футболист на месец април в българския футболен шампионат, като спечели абсолютно категорично допитването с 21 от общо 24 гласа. Испанската звезда на Левски има 12 попадения и е лидер в голмайсторската класация на "А" група. Аниете за пореден път заяви, че иска да остане на Герена и през следващия сезон.

"Няколко пъти съм казвал, че се чувствам добре тук и искам да остана. Тепърва ще говорим", коментира 29-годишният футболист.

Левски се класира за финала на Купата  с гол на Аниете в последните секунди на полуфиналния реванша срещу Лудогорец. Двубоят за трофея е на 30-ти май на стадион "Лазур" в Бургас от 20:00 ч.

„Няма напрежение, осъзнаваме колко е важен този финал за клуба и за привържениците. Знаем, че трябва да победим. Истина е, че Черно море ни победи веднъж. Играят здрав и агресивен футбол, но имаме всички шансове да ги победим“, посочи Аниете.

Звездата на Левски Антонио Аниете гостува в предаването „Резултат“ тази неделя, 17-ти май.  Пред нашата камера Аниете разкрива какво е научил на български и какво му харесва тук, къде ще посрещне 30-ата си годишнина през месец октомври, как се е запалил по футбола и дали е щастлив човек. Тези и още много любопитни неща за испанският нападател може да научите в неделя, 17-ти май, от 11:00 часа в ефира на Bulgaria ON AIR.