Мейуедър отказа реванш на Пакиао

08.05.2015 | 14:15 Редактор: Николета Маданска
Мейуедър отказа реванш на Пакиао

Световният шампион по бокс в полусредна категория Флойд Мейуедър обяви, че няма да даде реванш на Мани Пакиао и заклейми филипинския си съперник  като "страхливец".

Мейуедър победи Пакиао в "Мача на века", който се проведе в Лас Вегас миналия уикенд, а след срещата стана ясно, че филипинецът се е боксирал контузен.

Пакиао вече се похвали, че операцията на рамото му е преминала успешно  и ще отсъства в следващата година.

По-рано тази седмица журналист от ESPN обяви, че е получил sms от Мейуедър, в който се казва, че той е готов да се бие отново с Пакиао, когато се възстанови.

Към днешна дата обаче американският боксьор е категоричен, че не се интересува от реванш срещу Пакиао, тъй като за него филипинецът „не може да губи и е страхливец".

„Ако загубиш, приемаш това и казваш: "Мейуедър, ти беше по-добрият боксьор". Не чух нищо подобно от него. Само извинения, извинения, и оправдания. Не вярвам в тази история за контузията и не искам и феновете да вярват на всичко това. След всички тези обяснения, вече не изпитвам уважение към него“, заяви Мейуедър в ексклузивно интервю за репортера на Шоутайм Джим Грей.