fallback

Стойчо Стоев: Няма шанс да върна Гикиевич в състава

билетите за мача с Лудогорец свършиха

28.04.2015 | 18:56 Автор: Ваня Симонска

Нападателят на Левски Лукаш Гикиевич окончателно е изваден от състава. Футболистът повече няма да играе за първия тим заради системно нарушаване на правилника. Това обяви старши треньорът на "сините" Стойчо Стоев.

"Има граница и когато се премине, всеки си носи последствията. Няма шанс да го върна. За мен приключи и няма да го взимам в първия отбор. От там нататък, това са договорни отношения между него и клуба", категоричен бе Стойчо Стоев.

Тази сряда Левски посреща Лудогорец в реванш от полуфиналите на турнира за Купата на България. Първата среща в Разград завърши при нулево равенство. Треньорът Стоев разкри, че футболистите му се подготвени, както за продължения, така и за изпълнение на дузпи.   "Тренирахме дузпи, и това го има като вариант. Настройката в момента е доста добра. Знаем, че се изправяме срещу най-добрия отбор в България. Някой път в такъв оспорван мач дребни детайли решават всичко", допълни треньорът на "сините".

Левски ще получи максимална подкрепа от своите фенове. Билети за мача вече няма, а на стадиона ще бъдат близо 13 000 привърженици. Приходите от продажбите пък ще отидат за заплати на служителите в клуба.

 

fallback
fallback