fallback

Гъргоров: Няма шанс да се върна в ЦСКА при Томов

14.04.2015 | 16:36 Автор: Десислава Джерманска

Емил Гъргоров не изключва възможността да се завърне отново в ЦСКА. Атакуващият полузащитник има договор с Локомотив София до края на сезона и засега не знае каква стъпка ще предприеме през лятото.

„Искам да завърша сезона с Локомотив София добре и след това вече мога да говоря къде ще играя. Рано е да се каже все още", коментира Гъргоров.

Известният с прякора "Бадема" играч се завърна в родната "А" група след кратък престой в Китай. Договорът му с Локомотив Сф е до края на сезона. Той не скри, че би носил екипа на ЦСКА за пети път в кариерата си, но не ако президент е Александър Томов.

 „Няма шанс да се върна в ЦСКА при Александър Томов. Тежко не съм се разделял с Томов. Тежко се разделих с ЦСКА. Казах, каквото имах да казвам“, добави техничният халф.

Гъргоров получи наградата си за най-добър футболист на 24-ия кръг на "А" група, в който се отличи с играта си и едно попадение при успех с 4:1 над Берое. Полузащитникът се присъдени в паузата към столичните железничари, а тимът му няма загуба в плейофите на първенството. Столичното Локо заема четвърта позиция и има равен брой точки с третия Литекс.

„В Локомотив всичко е наред - увери Бадема. - Няма никакво напрежение, което ни позволява да играем без да се притесняваме, без да имаме някакви специални цели. Просто президентът влезе след мача и ни каза, че играем мач за мач и каквото стане. Ако се класираме за предните места – класираме. Нищо не е на всяка цена.“

В следващият кръг Локомотив Сф гостува на ЦСКА. Двубоят на стадион "Българска армия" е в понеделник, 20-ти април, от 20:00 ч.

 

fallback
fallback