Манджукич се завръща в състава на Атлетико Мадрид

Под въпрос за срещата с Реал М е халфът Раул Гарсия

14.04.2015 | 13:54 Редактор: Велислава Миланова
Манджукич се завръща в състава на Атлетико Мадрид

Добрата новина за Атлетико Мадрид и Диего Симеоне е завръщането в състава на нападателя Марио Манджукич, който се възстанови от контузията в глезена. Той ще може да започне на върха на атаката на своя тим довечера, като най-вероятно ще си партнира с Антоан Гризман. Под въпрос остава участието на халфа Раул Гарсия, който е с котузия на ръката, но е доста вероятно и той да играе. Възстановен за мача с Реал е и вратарят Ян Облак.

„Трябва да се съсредоточим върху нашата игра и това, което ще се случи тази вечер! Всички останало е част от миналото. Ясно е, че ще играем с добър съперник, който в момента показва добра игра. Те са на две точки зад лидера в Примера и се представят добре в ШЛ, значи ще имаме възможност да изиграем хубав мач“ - заяви Симеоне.

От изтърпени наказания за Атлетико се завръщат Диего Годин и Тиаго Мендеш. Двубоят на „Висенте Калдерон“ ще бъде четвъртият за дюшекчиите през настоящата кампания, а дотук тимът на Диего Симеоне е безапелационен у дома – 4 победи с голова разлика 10:0. Миналогодишните финалисти са спечелили 21 от последните си 23 европейски мача вкъщи.

Срещата между Атлетико и Реал Мадрид е с начало 21 часа и 45 минути на стадион „Весенте Калдерон“.