fallback

Бъдещето на ЦСКА ще бъде ясно във вторник

"Армейците" направиха 0:0 у дома срещу Ботев (Пд)

11.04.2015 | 17:46 Автор: Ваня Симонска

След нулевото равенството с Ботев (Пловдив), треньорът на ЦСКА Галин Иванов бе категоричен, че има нужда от "герои" в състава си, "а не от интернет звезди".

"Не е имало футболисти, които са идвали при мен да ми казват, че искат да си тръгват. Вчера имаше човек от ръководството при нас. Благодаря му, че беше честен с нас. Положението не е никак розово. Все пак има надежда, това е ЦСКА. Имало е и други тежки моменти, до гуша ми дойде с тези заплати. Не мисля, че Тони Силва е направил пет пъти шампион ЦСКА или го е вкарал в Шампионската лига, или Лига Европа. Така че за мен звезди в отбора няма. Те могат да се мислят за такива, но за мен не са, всички са равни.", отбеляза Галин Иванов пред медиите след мача.

Валентин Илиев потвърди, че другата седмица ще бъде знакова за ЦСКА.

"Няма как да няма напрежение сред нас при положение, че не знаеш утре какво ще стане. Всички се надяваме господата Инджови и Манджукови да ни помогнат, защото те са последната ни надежда. Господин Манджуков ни каза, че другата седмица ще има яснота. Иска ми се да са оптични новините. Вярвам на тези хора.", откровен бе Илиев.

Вижте всички отзиви след срещата ЦСКА - Ботев (Пд), 0:0, във видето.

 

fallback
fallback