fallback

В ЦСКА вдигат запора на акциите и започват одит

07.04.2015 | 11:44 Автор: Десислава Джерманска

Ще се търсят няколко инвеститори, които да издържат ЦСКА. Това обяви в ефира на БНТ досегашният мажоритарен собственик на клуба Александър Томов. Той отрече да е влизал в контакт с бизнесмена Румен Гайтански, който е спряган като един от вариантите за нов шеф на стадион "Българска армия". В същото време пълномощниците на бизнесмените Юлиян Инджов и Петър Манджуков – Милко Георгиев и Борислав Лазаров, разпространиха обръщение до феновете на „червените“. В него се посочва, че се очаква да бъде вдигнат запорът върху акциите на „Лира Инвестмънт“ и така да бъде официализирана нова власт. След това ще бъде направен одит на клуба, който да покаже реалното финансово състояние на ЦСКА.

Ето и цялото съобщение:

“Към 07.04.2015 очакваме акционерите Петър Манджуков и Юлиян Инджов да са вдигнали запора на акциите на “Лира Инвестмънт”, за да може “Лира Инвестмънт“ да ги прехвърли на излъчените фенове!

В същото време организираме среща с Александър Тодоров за уточняване на спешните плащания. Проведени са разговори с потенциални спонсори за осигуряване на средствата за лицензирането!

От днес 07.04.2015 започваме одит в ПФК ЦСКА АД за резултатите, за които ще информираме своевременно феновете и цялата общност!”

 

fallback
fallback