ЦСКА се похвали с нов собственик

06.04.2015 | 17:09 Редактор: Десислава Джерманска
ЦСКА се похвали с нов собственик

ЦСКА вече има нов соственик.

Новината бе съобщена от клубната телевизия и от фейсбук страницата на тима.

Вчера /6 април 2015/ досегашният мажоритарен собственик Александър Томов разкри, че е дал съгласие за прехвърлянето на контролирания от него пакет акции на определено от новите инвеститори лице.


“Армейци, Преговорите приключиха и СДЕЛКАТА Е ФАКТ!!! Всички документи са подписани. ЦСКА ИМА НОВ СОБСТВЕНИК!”, пише сайтът на ЦСКА без да посочва името на новия главен човек в клуба.


Един от хората, упълномощени от феновете на ЦСКА да получи акциите на Юлиян Инджов и Петър Манджуков – Милко Георгиев сподели, че финансирането до края на сезона е осигурено, а днес ще бъдат направени спешните плащания и до вторник всичко по лиценза ще бъде изчистено.

Заместник-председателят на сдружение „Червени сърца” Сергей Славчев призова феновете на ЦСКА да дадат гратисен период, в който клубът да формира печеливш бизнес модел преди да се бори за шампионска титла и да гони силно представяне в Европа.

В актуално студио „Дерби“ Славчев каза, че предстои одит на ЦСКА, но също така че отборът ще вземе лиценз за А група и евротурнирите.

Четете още спортни новини и следете спортното предаване Резултат.

Четете още спортни новини и следете спортното предаване Резултат.

Прочети още на: http://www.bgonair.bg/rezultat/2015-03-29/balgariya-na-krachka-ot-chudoto-napravihme-hiks-s-italiya