fallback

Левски тренира без Гикиевич и Гаджев

ДЮШ получи дарение от тръст "Синя България"

30.03.2015 | 18:00 Автор: Ваня Симонска

Левски стартира с група от едва 15 полеви играчи подготовката си за домакинството срещу Черно море. "Сините" приемат варненския тим в петък, 3-ти април, от 20 часа на стадион "Георги Аспарухов".

В първото занимание за седмицата отсъстваше централният нападател Лукаш Гикиевич, който е получил разрешение да се прибере за малко до родината си Полша. Играчите бяха разделени на полеви и вратари. На облекчен режим тренира националът Владимир Гаджев и юношата Илия Димитров. Капитанът на Левски Гаджев записа 90 минути игра в европейската квалификация на България с Италия, завършила 2:2, и днес се подложи на възстановителни процедури, докато съотборниците му загряваха на един от помощните терени на "Герена". Другият национал Борислав Стойчев бе подложен на пълноценни натоварвания.

С половин час за тренировката закъсня холандският футболист Луис Педро, който бе посрещнат от съотборниците си с аплодисменти и закачки за забавянето си.

Стойчо Стоев не може да разчита на някои от юношите на клуба, които са ангажирани с младежкия и юношеския национален отбор. Веселин Минев и Аймен Белаид вече водят подготовка с останалите, като са възстановени от травмите си и се очаква скоро да влязат и в игра, но едва ли това ще стане този петък.    

В същото време детско-юношеската школа на Левски получи дарение от тръст "Синя България" на стойност 15 000 лева. Средствата ще отидат за два от отборите – набор 2001 и 2004 за участието им в международни турнирнири – в Италия и Кицбюел.

 

fallback
fallback