fallback

Славия спечели турнира за "Купа Армеец" по хокей на лед за деца

НСА втори в класирането

15.03.2015 | 12:17 Автор: Велислава Миланова

7 отбора участваха в първия турнир по хокей на лед за деца до 8г. Cross Ice/Крос Айс за Купа Армееец в Зимния дворец на 14-15 март 2015 в София.

Малките хокеисти от ХК НСА, ХК НСА-2, СК „Ирбис-скейт”, ХК ЦСКА, СКХЛ „Славия”, ХК „Левски СФ” и СК „Левски” си оспорваха титлата.

Първо място зае „Славия”.

На второ място остана НСА, на трето ХК ЦСКА.

Следващите места заеха "Левски”, „Ирбис-скейт”, „Левски СФ” и НСА-2.

Купи имаше са всеки отбор и медали за всеки състезател, като от всеки отбор беше избран по един играч, който получи индивидуална награда за „Най-полезен състезател на обора си”. Всеки отбор изигра по 6 мача.

Турнирът беше открит от Румен Георгиев, изп. директор на ЗАД „Армеец”, официален гост на събитието, и от ректора на НСА „Васил Левски” доц. Пенчо Гешев. Купите и медалите бяха връчени от доц. Пенчо Гешев и зам. министъра на спорта Калин Каменов.

 

Турнирът се провежда за първа година на 14-15 март 2015, но целта е да стане традиционен и да привлече още повече деца към този спорт у нас.

Индивидуални надради бяха връчени и за най – полезните хокеисти от всеки отбор, а най – важният приз беше усмвките по лицата на децата и радостта от трибуните на техните родители.

Четете още спортни новини и следете предаването спортното предаване Резултат.

 

fallback
fallback