Моуриньо обеща мир на финала с Тотнъм

28.02.2015 | 13:59
Моуриньо обеща мир на финала с Тотнъм

Тази неделя Челси излиза Тотнъм във финала за Купата на Лигата. Двубоят ще се играе на стадион "Уембли" от 18:00 ч. При успех, това ще бъде първи трофей за мениджъра на "сините" Жозе Моуриньо, след завръщането му в лондонския клуб.
 
„За първи път не мисля в бъдеще време. В моменти като този, когато ми предстой такъв мач, не мисля за нищо друго. Не мисля за последствията, а само за играта. За нас нищо друго няма значение освен победа над Тотнъм“, коментира преди срещата Моуриньо.

Португалският наставник се изказа доста ласкаво за старши-треньора на Тотнъм Маурисио Почетино, с когото е в близки приятелски взаимоотношения и обеща следното: „Мисля, че четвъртият съдия в този двубой няма да има никаква работа. Между двете резервни скамейки ще има мир, като ние ще си гледаме само работата.“


Моуриньо отново отказа да отговаря на въпроси, свързани с наказанието на Неманя Матич, който ще пропусне финала заради червения си картон в скандалния двубой с Бърнли.

"Не мога да ви споделя своите виждания по тази тема. Това ще бъде зле за мен. Ако говоря за това, ви обещавам, че ще имам големи неприятности", предупреди Моуриньо.