fallback

Министър потуши напрежението в биатлона

25.02.2015 | 19:36

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев потуши напрежението в българския биатлон. Кралев прие днес най-добрия ни биатлонист Красимир Анев и президентът на федерацията Екатерина Дафовска, които през последните седмиците се обвиняваха в различни нередности. Тримата заседаваха повече от час. След дискусиите в министерския кабинет, двете страни поеха ангажимент да възстановят добрия тон в комуникацията си.Диалогът ще бъде продължен след предстоящото Световно първенство във Финландия от 5-ти до 15-ти март.

„Поговорихме си нормално, приятелски и професионално. Мисля, че имаме позитивен резултат. Важното е двете страни да говорят, да възстановят нормалното общуване и да се концентрират върху подготовката за предстоящото световното първенство", каза министър Кралев.

Красимир Анев подчерта, че само времето ще покаже дали неразбирателствата са били изгладени.

„Било каквото било. Имам да довършвам сезон, предстои най-важното състезание. Крайно ми беше неприятно, че се стигна дотук. Искам спокойствие и нещата по организацията да бъдат наред. Имам уверението, че ще бъдат свършени”, заяви Анев.

 

 

fallback
fallback