Григор скочи от скала в Мексико

24.02.2015 | 14:28
Григор скочи от скала в Мексико

Огромна доза адреналин си вля Григор Димитров преди старта на участието си в турнира в Акапулко, чийто последен шампион е. Първата ракета на България загря за двубоя си срещу сърбина Филип Крайнович с клифдайвинг. 23-годишният хасковлия наблюдава атрактивни скокове във вода от скала с височина 35 метра. Григор, който демонстрира много добро настроение, дори се престраши сам да се пробва.

„Беше невероятно и много различно! - коментира Димитров. - Първото нещо, което ми идваше на акъл, когато застанах на скала беше, че не съм подготвен за това. И когато погледнеш надолу, трябва да имаш много кураж. Аз много харесвам екстремните спортове и това бе един страхотен ден за мен!“

В личния си Instagram българският тенисист публикува и снимка, на която седи на ръба на скалата и коментар към нея: „Няма шанс! 35 метра! Обичам те, мамо!“. Феновете на тениса и на Димитров обаче се усъмниха дали в действителност той прави скока или е направен монтаж на видеото. Едно е сигурно, че скоковете в тихоокеанските води са се харесали на Димитров и той се е пробвал още няколко пъти от по-малка височина.