"Синьо" шоу в "Арена Армеец"

15.02.2015 | 22:01

Футболният Левски представи отбора си за пролетния полусезон пред около 10 000 "сини" привърженици в зала "Арена Армеец".

Представянето бе част от двучасово благотворително шоу за спасяването на мъжкия отбор на баскетболния Левски, който е измъчван от сериозни финансови проблеми.

В емоционалния спектакъл участие взеха баскетболистите на Константин Папазов, футболистите на Стойчо Стоев, както и някои от най-големите любимци на феновете от близкото минало.

Валери Божинов, който навърши 29 години, посрещна празника си в "Арена Армеец".

От новите попълнения на Левски липсваше единствено Либан Абди, който се оказа, че е изпуснал самолета от Турция.

Двубоят между настоящите футболисти и легендите на Левски завърши със зрелищно равенство и се наложи изпълнение на дузпи, за да се стигне до нов хикс. Демонстративният футболен мач между легендите и баскетболистите от селекцията на Константин Папазов също предложи много емоции на публиката в „Арена Армеец“.

 

 

"Няма такова чудо. Дори аз не мога да намеря думи. На света има една велика дума и тя е „Благодаря“, сподели в емоционална реч старши треньорът на баскетболния Левски Константин Папазов.

След изключителната емоция, продължила повече от два часа в „Арена Армеец“, спортният директор на Левски Георги Иванов заяви, че е изключително щастлив от обединяването на „синята“ общност.

„Радваме се, че сме част от тази инициатива, радвам се, че залата е пълна. В България ситуацията е такава, че всички отбори имат затруднения. Но Левски затова е голям отбор, защото успява да се справи, благодарение на публиката. Това, което показаха феновете днес, доказва, че Левски ще бъде вечен“, коментира Гонзо.