fallback

Луис Енрике отново хвали Меси

15.02.2015 | 13:18

Барселона приема Леванте днес от 18 часа в среща от 23-ия кръг на Примера дивисион. Двубоят пропуска със сигурност Дани Алвеш, който е наказан.  „Нямам никакви съмнения, че това е опасен мач за нас. Трябва да подхождаме внимателно към всеки двубой, да сме по-силно, и да даваме 100 процента от себе си. Отборите, които се защитават понякога са по-опасни дори“, коментира старши-треньорът на Барселона Луис Енрике.

Барселона е на 4 точки от лидера Реал Мадрид, но с мач по-малко. Така че при успех в домакинството си днес ще бъде само на точка зад мадридския гранд. „Не знам колко е важно дали ще изместим Реал от върха. По-важното е да спечелим накрая първенството, а това може да се определи и в последния кръг. Мисля, че засега първенството ще се запази в този вид и ние трябва да сме подготвени до последно“, посочи Енрике.

На пресконференцията преди мача с Леванте, испанските медии не пропуснаха и темата за Лео Меси и евентуалният конфликт с Луис Енрике. Наставникът на каталунците продължи да отрича, че има напрежение между двамата. „Лео Меси е номер едно, той е от друга галактика! - каза Енрике. - Не само с голмайсторските си качества, но и с пасовете и с помощта, която оказва на съотборниците си. Той има много индивидуални и колективни способности.“

 

fallback
fallback