fallback

Темите в "Резултат" на 15 февруари

14.02.2015 | 13:01

Тази неделя в „Резултат“ ще ви срещнем с двама изключително интересни спортисти – една млада надежда в бокса и един от най-изявените ни баскетболисти.

Европейският, световен и олимпийски шампион за младежи Благой Найденов застана пред камерата на „Резултат“,  за да разкаже как се реши на стъпката да премине в професионалния бокс. Найденов говори за подготовката и вълненията преди първата си среща на профи ринга.

Васил Евтимов се завърна в България, за да облече за втори път екипа на Левски. Бившият национал ще помага на сините в оцеляването им, но не крие и амбициите си да спечели медал.

Левски приключи подготвителния период, като в петък се завърна от лагера в Турция. В Анталия тимът на Стойчо Стоев изигра 8 контролни срещи, в които записа една победа, 5 равенства и една загуба. На „Герена“ очакват полският нападател Лукаш Гикевич да се присъедини към тима, а Стоев призна, че Левски все още не е напълно готов за пролетния дял от първенството.

Коментар за подготовката и състоянието на Левски направи бившият спортен директор на сините и дългогодишен футболист на Левски Христо Йовов. Той отрече някой от настоящото ръководство да го е канил да влезе в Управителния съвет. Йовов призна, че сам не иска да участва в управлението на клуба.

Тези и още теми очаквайте в „Резултат“ на 15 февруари от 11 ч. в ефира на България он ер!

fallback
fallback