fallback

Барса посреща Виляреал за Купата

11.02.2015 | 13:00

Барселона се изправя срещу Виляреал в първи полуфинал за купата на Краля. Двубоят на стадион "Камп Ноу" е от 21 часа, а наставникът на каталунците Луис Енрике заяви, че най-много иска играчите му да се забавляват, докато играят.

„Наслаждавам се най-вече, когато виждам, че отборът ни е жив. И ситуациите, в които играчите се връщат в играта, когато сме допуснали гол, както се случи срещу Атлетико. Моят тим показва, че се справя във всякакви ситуации. Това ме кара да съм оптимист. Най-важното е да бъдем силни, да се изправяме смело пред предизвикателствата. Трябва да гледаме на всеки съперник, сякаш може да ни победи“, обяви Енрике.

Преди двубоя с Виляреал, играчите на Барселона бяха подложени на допинг тест. Проверката идва от страна на Европейската футболна централа, като кръвни проби са дали 10 футболисти.

„Луис Суарес създава много голови положения и участва много дейно в атаката на отбора. Ние сме щастливи от този факт, присъствието му е положително, казах ви го от първата му минута при нас.  Той помага и на терена, но и за добрата атмосфера в клуба", заяви треньорът на Барселона.

Двата отбора се срещнаха в мач от шампионата преди 11 дни, като Виляреал отстъпи с 2:3.

 

 

fallback
fallback