fallback

Волфсбург представи Шюрле, той направи първа тренировка

05.02.2015 | 12:53

Германският национал Андре Шюрле беше представен официално и направи първа тренировка с новите си съотборници от Волфсбург. 24-годишният футболист премина при „вълците” срещу сумата от 32 милиона евро, което го превърна в петия най-скъп трансфер в Бундеслигата.

„Въпреки, че нещата около трансфера ми се проточиха, аз бях сигурен, че в крайна сметка ще се получи. Сега седя  тук пред вас и съм щастлив да бъда част от Волфсбург. Желанието ми беше да се върна в Германия. Имах оферти от Испания и Франция, но в края на краищата, наистина исках да се върна в Германия! Нямам търпение да заиграя. Жаден съм за победи, мотивиран съм и искам да помогна на отбора", обяви Шюрле.

Германският национал призна, че се е посъветвал и със селекционера на Бундестима Йоахим Льов дали да напусне Челси.

„Исках да остана, но в последните седмици мисълта за промяна минаваше по-често през главата ми, тъй като просто исках да играя. Това се случваше доста рядко напоследък в Челси. Все пак смятам, че времето ми в Челси бе добро. Първият ми сезон бе много добър, а след това дойде световното първенство. Първоначално бях титуляр преди да се разболея. Не съм загубил увереността си и зная на какво съм способен“

Андре Шюрле подписа с Волфсбург до лятото на 2019 година и ще играе с номер 17 при вълците.

 

fallback
fallback