fallback

Баждеков: Процентът на неуредените неща остава голям

"сините" взимат още нови футболисти

04.02.2015 | 15:16

Изпълнителният директор на Левски Константин Баждеков вярва, че лицензът на клуба за евротурнирите може да бъде спасен. Той призна, че задачата пред тях като ръководство е изключително тежка, но не и непосилна.

"Засега е голям процентът на неуредените неща, но всички в ръководството работим и се надяваме да успеем. Задачата е много трудна, защото това са проблеми, които се случиха в последните периоди и не успяхме да изпълним част от ангажиментите, които бяхме поели. За съжаление, те се натрупаха и ни се отразяват доста тежко", отбеляза Баждеков.

Той изказа мнение и за грозния скандал по време на контролата с арменския Улисес, който прерасна в масово сбиване между играчите на двата тима.

"Частично гледах репортажи на ваши колеги. Това беше неприятно, защото отборът отива да се подготвя, да играе контроли, мачове, а не да се получават такива неприятни събития. Така че съжаляваме, че така се е случило, но доколкото разбрах не е вината в нашия отбор. Дано футболистите, които са участвали в това, да са си направили изводите."

В заключение финансистът поясни, че в близките дни се очакват нови попълнения в тима, след като привличането на нападателя Осман Джалоу пропадна.

 

fallback
fallback