Баждеков: Процентът на неуредените неща остава голям

"сините" взимат още нови футболисти

04.02.2015 | 15:16
Баждеков: Процентът на неуредените неща остава голям

Изпълнителният директор на Левски Константин Баждеков вярва, че лицензът на клуба за евротурнирите може да бъде спасен. Той призна, че задачата пред тях като ръководство е изключително тежка, но не и непосилна.

"Засега е голям процентът на неуредените неща, но всички в ръководството работим и се надяваме да успеем. Задачата е много трудна, защото това са проблеми, които се случиха в последните периоди и не успяхме да изпълним част от ангажиментите, които бяхме поели. За съжаление, те се натрупаха и ни се отразяват доста тежко", отбеляза Баждеков.

Той изказа мнение и за грозния скандал по време на контролата с арменския Улисес, който прерасна в масово сбиване между играчите на двата тима.

"Частично гледах репортажи на ваши колеги. Това беше неприятно, защото отборът отива да се подготвя, да играе контроли, мачове, а не да се получават такива неприятни събития. Така че съжаляваме, че така се е случило, но доколкото разбрах не е вината в нашия отбор. Дано футболистите, които са участвали в това, да са си направили изводите."

В заключение финансистът поясни, че в близките дни се очакват нови попълнения в тима, след като привличането на нападателя Осман Джалоу пропадна.