Отборът на Левски замина за лагера в Сандански

Очакват се нови футболисти още следващата седмица

10.01.2015 | 11:54
Отборът на Левски замина за лагера в Сандански

Отборът на Левски замина за Сандански, където ще проведе първия си подготвителен зимен лагер. Общо 23-има футболисти ще се подготвят в югозападния град като сред избраните има и млади играчи. По този повод старши треньорът Стойчо Стоев обясни, че ще бъде даден шанс на всеки един, стига да показва добра форма по време на тренировките.

"Много си зависи от тях. Ако видя, че в един момент имат нужните качества и могат да се преборят да са в основния състав в даден мач, защо не", каза пред журналистите Стоев. Той допълни, че няма никакви разногласия със спортния директор Георги Иванов относно селекцията.

"Никакви разногласия не сме имали досега с Георги Иванов. Дали ще има още напускащи зависи от селекцията, която ще направим. Общо-взето това са футболистите, на които ще разчитаме, плюс новите, които ще привлечем."

Очаква се до средата на следващата седмица да има още нови футболисти. Стойчо Стоев не пожела да разкрие дали сред тях е и румънският защитник Емил Нину.

"Преговаряме с дадени футболисти, предполагам, че до средата на другата седмица могат да се случат нещата. Все още не може да се конкретизира. С много футболисти говорим. Иска ми се най-късно до първия лагер в Турция да направим основната селекция", каза още треньорът на Левски.

"Сините" ще останат в Сандански до 16 януари, когато се предвижда и контрола с Вихрен. След това предстои втори лагер в Турция.