В Реал Мадрид още мислят за Йодегаард, талантът тренира с отбора

Анчелоти похвали норвежеца

09.01.2015 | 18:00
В Реал Мадрид още мислят за Йодегаард, талантът тренира с отбора

16-годишният норвежки талант Мартин Йодегаард е все по-близо до договор с испанския гранд Реал Мадрид. Той вече тренира както с първия тим на "белите", така и с младежката формация. Този сезон норвежецът има 5 гола в 23 мача за Стрьомсгодсет, а според специалистите най-добре се изявява на позицията зад централния нападател.

"Йодегаард вече тренира с нас, както и с младежите. Той е много млад и го очаква блестящо бъдеще, притежава отлични качества. Искахме да се срещнем с него и затова момчето пристигна и се включи в тренировките. Все още обаче не сме взели окончателно решение за неговото привличане.", коментира темата Анчелоти.

Относно мача с Еспаньол за първенството, Карло Анчелоти разкри, че Кристиано Роналдо ще започне като титуляр. Специалистът допълни също, че двете поредни загуби срещу Валенсия и Атлетико (Мадрид) не го притесняват.

"Подобен период имат всички отбори. Познавам отлично футболистите и вярвам в техните възможности. Направихме една невероятна серия от 22 поредни победи, след което дойдоха почивните дни и не започнахме добре годината с тези два тежки мача с Валенсия и Атлетико (Мадрид). Все още имаме предимство в първенството и нашата цел е да го запазим.", каза треньорът на "белите".

Реал Мадрид посреща днес Еспаньол в мач от 18-ия кръг на Ла Лига. Срещата е с начало 17 часа българско време.