fallback

Юнайтед представи Виктор Валдес

09.01.2015 | 13:07

Манчестър Юнайтед официално обяви трансфера на Виктор Валдес. Бившият вратар на Барселона подписа договор за година и половина с опция за удължаване с още един сезон.

32-годишният испански вратар напусна Барселона през лятото и стана свободен агент. Той не е играл от март миналата година, когато скъса кръстни връзки на коляното. На "Олд Трафорд" Виктор Валдес ще бъде резерва на сънародника си Давид Де Хеа.

В същото време звездата на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни спечели анкетата на Футболна асоциация за най-добър футболист на Англия през 2014 година. Рууни получи 27% от гласовете на феновете и остави след себе си нападателя на Арсенал Дани Уелбек и крилото на Ливърпул Рахим Стърлинг. Асът на "червените дяволи" печели приза за трети път в кариерата си след 2008 и 2009 година. През 2014 година Рууни стана капитан на тима, а през ноември изигра и 100-ия си мач срещу Словения. 29-годишният нападател взе участие в 13 мача с екипа на "трите лъва" през изминалата година и стана голмайстор на отбора с 8 гола.

fallback
fallback