fallback

Лудогорец няма да продава футболисти на всяка цена

08.01.2015 | 18:01

Лацио не е изпращал оферта за футболиста на Лудогорец Георги Терзиев, а орлите няма да продават играчи, само за да доказват, че могат да го направят. Това заяви изпълнителният директор на шампионите Ангел Петричев. Петричев заяви, че клубът ще разчита на всички футболисти, които са изнесли мачовете в Шампионската лига и няма нужда никой от тях да бъде продаван.

"Сагата "Терзиев" бе едно приятно четиво за кафе, но са възможни изходящи трансфери. Има запитвания за Владо Стоянов, Кайсара, Дяков, Марселиньо и за други. Те са от най-различни дестинации. Повярвайте ми, ние можем да правим трансфери. Но не искаме да ги правим на всяка цена - само и само да докажем, че можем. Ние изкарахме достатъчно пари от европейските клубни турнири и имаме достатъчна финансова стабилност. Нямаме нужда да продаваме, за да вземем някой лев и да покрием някой разход" - заяви Петричев.
Спряганият за трансфер в италианския Лацио Георги Терзиев призна, че би желал да играе в чужбина.
"Изобщо не се влияя от това, което пише, абстрахирал съм се, ако има нещо конкретно, моите шефове и мениджър ще се обърнат към мен. Предполагам, че всеки иска рано или късно да излезе в чужбина. Особено за играчи като мен, които са в по-ранна възраст ще бъде крачка напред, но каквото е писано, това ще е" - сподели Георги Терзиев на пресконференцията днес.
На въпрос дали Лудогорец би привлякъл футболист на ЦСКА в състава си, старши треньорът на тима Георги Дерменджиев отговори така:
 
"Не бих взел футболист от ЦСКА. От там нататък вие си отговаряйте защо?!", лаконичен бе Дерменджиев.
Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков смята, че тимът ще стигне до успех и през този сезон.
"Нашите футболисти са не само добри, но и умни като хора. Не живеем в миналото, ШЛ е на заден план. Ще подходим смело и отговорно в първенството. Дай Боже да играем в ШЛ и през следващия сезон. Предимствата на нашия отбор са в колектива, футболистите, треньорския щаб и ръководството. Проблемите при нас са изключително малко. ЦСКА ни води с три точки, но има доста отбори, които ще дадат отпор. Ние трябва да играем отговорно и мисля, че ще стигнем до успех", каза Дяков
Утре отборът заминава за Турция, като традиционно първият лагер се провежда в Анталия. На 18 и 20 януари орлите ще изиграят контроли с Гройтер Фюрт и Димано Москва. Вторият лагер ще бъде в Испания.
 

 
fallback
fallback