fallback

Локо София чака нападател от Португалия

Близо до трансфер в Локомотив София е португалският нападател Андре Габриел Матиаш

08.01.2015 | 15:30

28-годишният футболист за последно се е състезавал за втородивизионния Фарензе, но контрактът му е изтекъл на 31-ви декември 2014-та. Очаква се Матиаш да се присъедини към Локомотив на 11-ти януари, като ще пристигне заедно с Ливраменто от Португалия. В плановете на старши треньора на тима Димитър Васев са и двама българи, които ще бъдат обявени при приключване на преговорите с тях. От Локомотив обявиха, че привличането на Антон Огнянов от Левски е пропаднало. Причината е, че футболистът не се е съгласил да играе на поста, на който Васев е искал да го използва.

Изпълнителният директор на Локомотив Георги Марков бе категоричен, че са изплатени всички заплати и премии в клуба и няма дължими суми, както към играчи, така и към треньори. Собственикът на "железничарите" Николай Гигов пък зададе целта към отбора, който се намира на трето място във временното класиране на А-група.

Локомотив ще е в София до 11-ти януари, след което ще замине за Сандански, където футболистите, водени от Димитър Васев ще изиграят две контроли – срещу Вихрен и Хасково. Следващият лагер на тима ще е в Турция от 1-ви февруари. В Южната ни съседка "железничарите" ще изиграят четири контроли.

 

fallback
fallback