fallback

ЦСКА стартира подготовка без нови футболисти

"Червените" няма да залагат на юноши

05.01.2015 | 12:12

На "Българска армия" стартираха 2015-та година без нови футболисти. Все още не е ясно в каква посока ще бъдат входящите и изходящи трансфери в клуба, като старши треньорът Стойчо Младенов поясни, че ще се залага отново само на свободни агенти.

"На този етап няма какво да ви информираме. Няма информация и за изходящи трансфери. Всичко, което искате да коментираме, е излишно, защото може да стане, а може и да не стане. Когато има нещо, ще го научите от официалния сайт.", каза старши треньорът на ЦСКА относно трансферната политика на клуба. Младенов коментира и евентуалното връщане на Михаил Венков в тима: "Мишо Венков си има договор и той си го изпълнява. Затова е излишно да коментирам какво е нашето желание или неговото. Съжалявам, не мога да задоволя вашето любопитство."

За лагера в Турция ще заминат в най-добрия случай трима юноши на ЦСКА, въпреки че през пролетта няма да се залага на тях в мачовете. Контузените Валентин Илиев, Иван Стоянов и Иван Маркович ще започнат подготовка наравно с отбора.

"Ако обстоятелствата се стекат както ми се иска, вероятно няма да вземем нито един юноша с нас. На мен ми се иска всеки един от нашите юноши, а те са 7 на брой, да бъдат преотстъпени. Искам те да играят редовно независимо дали в "А" или "Б" група, те трябва да развиват качествата си. Вторият сезон всеки мач ще е финал и много трудно ще опрем до тях. Не че нямат качества, но нямат необходимия опит.“, отбеляза Младенов.

ЦСКА заминава за Анталия на 7-ми януари като се предвиждат общо 9 контроли. Лагерът на „червените“ ще продължи 40 дни.

 

fallback
fallback