fallback

Рамос под въпрос за мача с Валенсия

04.01.2015 | 13:10

Защитникът на Реал Мадрид Серхио Рамос е под въпрос за днешния мач с Валенсия. Малко преди двубоя треньорският щаб ще вземе решение дали да рискува с пускането на футболиста в игра.

„Рамос е добре, но още не е тренирал наравно с отбора. Вече рискувахме с пускането му на финала на Световното клубно, затова сега ако има риск, няма да играе, тъй като имаме и други мачове след този с Валенсия", обяви наставникът на кралския клуб Карло Анчелоти.

Програмата на Реал Мадрид на старта на Новата година е тежка предвид факта, че днес белият балет гостува на Местая за мач от шампионата, а няколко дни по-късно – на 7 януари, се изправя срещу градския съперник Атлетико Мадрид в осминафинална среща за Купата на Краля.

"Нямаме приоритети между Купата и първенството. Първо е този двубой на Местая, където участие ще вземат най-добрите и тези, които са в най-добро състояние. Ротациите са необходими. Няма да играят винаги едни и същи. Предстои ни много важен мач. Ако спечелим, ще е много, много добре", каза Анчелоти.

Реал Мадрид гостува днес от 18 часа на Валенсия в мач от 17-ия кръг на Ла Лига.

 

fallback
fallback