fallback

Рамос под въпрос за финала на Световното клубно първенство

20.12.2014 | 16:42

Защитникът на Реал Мадрид има контузия, която не е сериозна, но все пак до последно ще се изчака становището на лекарския щаб на "белите". Старши треньорът на тима Карло Анчелоти заяви, че Хамес Родригес е напълно готов за сблъсъка с аржентинския Сан Лоренсо.

„Предстои ни един финал и всички в отбора са готови за него. Футболистите се чувстват добре и са уверени в успеха. Ще завършим позитивно годината. Хамес тренира нормално и се чувства добре. При него няма никакви проблеми и рискове. Със Серхио ситуацията е доста по-различна. Той има проблем, който не е толкова сериозен. Ще разговарям с него и ще вземем решение.“, коментира Анчелоти.

Рамос заяви, че „белите“ са Божи тим. Повод за изказването му бе реплика, че Сан Лоренсо има за фен Папа Франциск.

„Аз съм християнин, но това няма голямо значение на терена. Сан Лоренсо може да има подкрепата на Папата, но Реал е Божи тим и има милиони фенове по света. Аржентинците са много темпераментни и живеят с футбола. Със сигурност всички ще подкрепят състава си. Ние обаче ще се постараем да донесем радост на всички мадридисти, нищо че Папата е от Сан Лоренсо.“, каза пред медиите бранителят.

Финалът между европейския клубен шампион и Сан Лоренсо е тази вечер в 21:30 часа в Мароко.

 

fallback
fallback