Анхел ди Мария пропуска дербито с Ливърпул

Балотели се завръща в игра за мърсисайдци

13.12.2014 | 12:17
Анхел ди Мария пропуска дербито с Ливърпул

Халфът на Манчестър Юнайтед Анхел ди Мария пропуска дербито с Ливърпул в неделя. Аржентинецът лекува разтежение и няма да бъде на разположение на мениджъра на тима Луис ван Гаал за това домакинство. Полузащитникът не игра и в последните две срещи на отбора заради контузията, която получи при победата с 3:0 над Хъл Сити. Извън състава за двубоя са още защитниците Люк Шоу и Крис Смолинг, както и на халфът Дейли Блинд.

В същото време за Ливърпул в игра се завръща Марио Балотели. Нападателят се контузи с националния отбор на Италия преди три седмици, но вече тренира с отбора и има вероятност да се появи на терена срещу „червените дяволи“.  На разположение на Брендън Роджърс ще бъде и полузащитникът Адам Лалана, въпреки че се подложи на лечение заради счупени ребра. Английският национал получи травмата по време на двубоя с Лестър Сити, спечелен от „червените“ с 3:1.

"Марио Балотели тренира в последните няколко дни и в зависимост какво е моментното му състояние преди мача, ще решим дали ще играе. Туре също имаше травма, но се възстанови, така че мисля, че ще мога да разчитам на тези двама футболисти", обяви мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс.

Мачът между най- титулуваните английски тимове е в неделя от 15:30 часа на „Олд Трафорд“.