Домусчиев: Не съм премирал Марек

11.12.2014 | 14:16
Домусчиев: Не съм премирал Марек

Шампионска титла не е поставяна като абсолютна цел пред футболистите на Лудогорец. Това разкри един от собствениците на клуба Кирил Домусчиев. Според президента на разградчани по-важно е да се подобрява имиджа на  българския футбол в Европа, независимо кой ще бъде първенец в родната "А" група.


"За нас не е важно кой ще е шампион. От чисто финансова гледна точка от догодина парите за Европа се поизравняват, в Лига Европа доближават приходите в Шампионска лига. УЕФА така реши, за да го направи атрактивен за големите.", отбеляза Домусчиев.

Босът на "орлите" призна, че вече има оферти към някои от футболистите след доброто представяне на тима в Шампионска лига.

Босът на шампиона на България коментира и актуалната тема около премиране на трети отбори. Домусчиев бе категоричен, че от техния клуб никога не са подпомагали други клубове от първенството.

"Не съм премирал Марек. Ако говорим за премиране, първото е от страна на Стойне Манолов. Не може един отбор цял месец да е в хотела ти, това е все едно съдиите от УЕФА да ги поканим един месец предварително и да спят в някой наш хотел за наша сметка със семействата си.", коментира темата Домусчиев.

Последният мач на Лудогорец за тази календарна година е в неделя срещу Ботев Пловдив. Двубоят  е в Разград с начало 12:30 часа като билетите вече са в продажба. Пропуските са на цени между 8 и 15лв.