fallback

Барселона победи ПСЖ и се класира за елиминациите

11.12.2014 | 14:15

Старши треньорът на Барселона Луис Енрике бе доволен след успеха с 3:1 над Пари Сен Жермен, заявявайки, че отборът му е постигнал целта си да спечели групата.

„Мисля, че сме по-силни и това ни позволява да играем по различен начин. Играейки така, във всеки мач, ние объркваме съперниците си. Много добра вечер за нас. Луис Суарес знае, че трябва да сме 11 в атака и 11 в защита, разбира го перфектно. Всички знаят, че в тези срещи се играе така, колективно и двете линии. Ще видим жребия в понеделник. Нашата цел беше да спечелим групата и мисля, че изиграхме сериозен мач. Бяхме на добро ниво и постигнахме целта си“ - заяви Енрике.

 „Мисля, че успяхме, защото Барса имаше много проблеми. Засилихме халфовата си линия, както казах и преди двубоя, не мисля, че това е грешна стъпка. Единственото от което имаме нужда и да играем добре, нападателите да тичат бързо, халфовете да преминават по-бързо и защотниците да са на върха. Смятам, че трябваше да се защитаваме по-добре в няколко от положенията на Барса. - заяви старши треньорът на ПСЖ.

 

 

fallback
fallback