Радослав Василев футболист на кръга

04.12.2014 | 19:59
Радослав Василев футболист на кръга

Нападателят на Славия Радослав Василев получи наградата си за футболист №1 на 17-ия кръг в "А" група. Той заслужи приза, след като отбеляза два гола при домакинския успех над Ботев (Пловдив) миналия уикенд.

"Според мен Славия върви по правилен път и това го доказахме срещу отборите, които са в челото на класирането. Но срещу тимове от нашата черга не ни се получават нещата. Може би и късметът играе роля, особено в мача срещу Локо София. Тотално ги надиграхме, но не се получиха нещата", коментира играчът на "белите".

Василев коментира и темата коректно ли е трета страна да премира даден отбор за постигането на определен резултат в някои от мачовете.

"По-голямо престъпление би било, ако Марек не играеше сериозно срещу ЦСКА. Не виждам нещо нередно за това, че са получили премия от трети отбор", заяви Василев.

Той е категоричен, че досега в Славия не е имало случай на стимулиране от страна на друг отбор. Нападателят говори и за предстоящата среща с Литекс.

"Литекс разполага с класни футболисти в атакуващ план. Надявам се да се представим добре срещу тях. Определено най-силното качество на Литекс е атаката", каза Василев.

Литекс приема Славия в мач от 18-ия кръг на „А“  група в неделя от 16 часа.