Галатасарй представи новия си треньор

Хамза Хамзаоглу замени Прандели начело на турския гранд

01.12.2014 | 19:42
Галатасарй представи новия си треньор

Турският гранд Галатасарай представи новия си старши треньор Хамза Хамзаоглу. Специалистът заменя на поста Чезаре Прандели, който пък беше уволнен след по-малко от половин година начело на тима заради незадоволителни резултати.  

"Бих искал да започна с нещо позитивно и ще кажа: Ще бъдем шампиони на Турция и ще спечелим Купата! Това ще се случи във времето, но не бих искал сега да правим залози кога точно. Ще направим всичко силите си да завърши сезона по най-успешния начин. И искам всеки един да знае това."

, бяха първите думи на Хамзаоглу.

Хамзаоглу досега работеше като помощник на Фатих Терим в националния отбор на Турция. 44-годишният треньор е играл за Галатасарай в периода между 1991 и 1995 година, а треньорската му кариера започва през 2008 година.
 
"Всеки един футболист се опитва да покаже най-доброто от себе си на терена. В отбора всички са много амбицирани да се докажат, но лично аз не мисля, че все още са станали сплотен отбор. Затова аз и екипът ми ще им помогнем най-вече да станат силен колектив, който да жъне успехи.", добави новият треньор на турския гранд.

След 11 кръга в първенството Галатасарай е лидер в класирането, като има точка преднина пред Фенербахче.