fallback

Мениджърът на Ливърпул хвали Лудогорец

25.11.2014 | 22:47

Ливърпул няма да може да разчита на Марио Балотели срещу Лудогорец. Италианският национал страда от контузия в слабините и не успя да се възстанови за срещата с разградчани. Неговото място в групата зае Фабио Борини. Нападателят е изиграл само пет мача за мърсисайдци, в които е записал едва 156 минути. В групата на Ливърпул се завръща Джордън Хендерсън, който пропусна мача с Кристъл Палас през уикенда заради вирус. Мениджърът Брендън Роджърс не спести похвалите си към Лудогорец преди сблъсъка между двата тима от Шампионската лига.

"Лудогорец изненада много отбори в групата. Може би не взеха точките, които би им се искало, с оглед на мачовете, които изнесоха.Технически те са много добри и разполагат с класни футболисти. Що се отнася до това, че няма да тренираме тук, причината е, че исках да дам повече време за почивка на футболистите. Знаех, че ще пристигнем тук много късно и не исках да рискувам играчите да бъдат изморени по време на заниманието“, каза Роджърс на пресконференцията преди мача.

Мениджърът на Ливърпул похвали Лудогорец за силния мач, който възптаниците на Георги Дерменджиев изиграха на "Анфийлд" през септември. Тогава мърсисайдци стигнаха до драматичен успех с 2:1.

"Лудогорец изнесе силен мач на "Анфийлд". През уикенда взе добър резултат и в първенството в дербито с ЦСКА, така че трябва да излезем на терена без никакво подценяване. Идваме с много сериозна мотивация и знаем, че ако нещата се получат, ще постигнем добър резултат", заяви Брендън Роджърс.

Брендън Роджърс обяви, че има подкрепата на собствениците на Ливърпул, въпреки слабите резултати на тима в последно време.

 

fallback
fallback