Апостол Попов е готов за дербито с Лудогорец

20.11.2014 | 15:56
Апостол Попов е готов за дербито с Лудогорец

Луис Суарес все още не е в България, след като игра за националния отбор на Кабо Верде в квалификациите за Купата на африканските нации

Луис Суарес има проблеми със самолетните връзки, но старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов изрази увереността си, че нападателят ще е на линия за утрешната тренировка на тима, с  което ще може да вземе участие в двубоя с Лудогорец в събота. Иван Стоянов също тренира на пълни обороти, като единствените, които ще липсват в отбора на армейците са трайно контузените – капитанът Валентин Илиев и полузащитникът Иван Маркович.

За главен съдия на сблъсъка за върха бе назначен един от най-спорните родни рефери – Николай Йорданов, който не е ръководил мач на ЦСКА повече от две години. През 2012-та "червените" поискаха официално това след намесите на Йорданов в дербито с Левски същата година и реферирането му на двубоя със Сливен през 2008 година.

Стадион Българска армия, събота от 16 часа ще противопостави първия срещу втория в А-група. Ще успее ли ЦСКА да постигне първа победа над Лудогорец в шампионата и ще дръпнат ли "червените" с 8 точки на върха, следва да разберем.