fallback

Бразилия с последна контрола за годината, Силва нападна Дунга

Бразилия гостува на Австрия тази вечер

18.11.2014 | 08:00

Тази вечер петкратният световен шампион по футбол Бразилия ще играе приятелски мач с Австрия. Това ще бъде последната проверка на "селесао" за 2014 година. В лагера на австрийците, които са и домакини на двубоя, всички са в приповдигнато настроение и очакване.

"Всички искат да са на терена и говорят за този мач. Но се надявам, че момчетата ще обърнат толкова внимание и на мен, колкото и на бразилските си опоненти. Сигурен съм, че ще дадат най-доброто от себе си, но еуфорията им е голяма.", коментира Колер.

В последния си мач от група "G" за Евро 2016 националният тим на Австрия победи с минималното 1:0 Русия. Така след този успех отборът, воден от Марсел Колер, е лидер в класиране с актив от 10 точки.

„Гледахме мача им срещу Русия. Австрия разполага с един много добре организиран отбор, с доста класни играчи в него. В момента са в доста добра форма, която демонстрират във всичките си двубои от началото на евроквалификациите.“, сподели мнение селекционерът на Бразилия Дунга.

Преди контролата в лагера на Бразилия се нагнети известно напрежение заради отнемането на капитанската лента от ръката на Тиаго Силва. Откакто Карлос Дунга пое „селесао”, капитан е Неймар. Това провокира бранителя на ПСЖ да нападне селекционера на тима. Пред медиите Силва обяви, че се чувства тъжен и ограбен.  

Бразилия гостува тази вечер на Австрия в приятелска среща. Мачът е от 20 часа българско време.

 

fallback
fallback