Селекционерът на младежите Тони Здравков настоява за още един лагер

07.11.2014 | 13:39
Селекционерът на младежите Тони Здравков настоява за още един лагер

Младежките национали на България почти сигурно ще сменят града и стадиона, където ще играят домакинските си мачове от предстоящите Европейски квалификации. В последната кампания посрещахме съперниците в Ловеч или Стара Загора. Сега основните варианти са Благоевград, Велико Търново, Стара Загора, Созопол и други.

Младежките национали се събират на лагер сбор в понеделник, 10-ти ноември. С автобус от националния стадион "Васил Левски" те ще се отправят към Сливен, където до 15-ти ще тренират под ръководството на новия селекционер Антони Здравков и помощника му Петър Михтарски. Младите трикольори имат насрочени и две контроли с Верея и със Созопол. Жребият за европейските квалификации е през месец февруари другата година, а първият мач през март. Дотогава не е ясно дали ще има нов сбор и други проверки.

Здравков призна, че има разширен списък от 33 играчи, които попадат в сметките му за младежкия национален отбор. Този път той повика 28 от тях, като един от тях отпадна. Милен Гамаков бе повикан при мъжете. На негово място беше повикан Радослав Терзиев.

Цялото интервю с новия селекционер на младежкия национален отбор може да гледате тази неделя в предаването Резултат в ефира на България он ер!