Двама футболисти на ЦСКА с награди

Тони Силва взе приза за играч на 11-ия кръг на "А" група, Серджио Буш №1 за месец септември.

13.10.2014 | 17:45
Двама футболисти на ЦСКА с награди

Силва бе определен за най-добър за гола си срещу Ботев Пловдив, с който донесе трите точки на своя тим. Зад него в класацията на Пресклуб България се наредиха Крис Гади, Мартин Камбуров и Иван Коконов. Футболистът поясни, че се чувства щастлив в клуба като изрази и задоволство от преднината в шампионата спрямо останалите отбори.

„Преди време в ЦСКА имаше проблеми, но ситуацията в клуба се промени. В сравнение с миналия сезон нещата са много по-добре и резултатите показват това. В момента не мисля за трансфер. Имам договор за 3 години в тима, а дали през зимата ще отода другаде зависи от ръководството на ЦСКА и отбора, който ме пожелае.“,

Съотборникът на Силва – Серджио Буш, получи наградата за футболист на месец септември. Той събра общо 12 гласа от 26 редакции, които са гласували. По 5 вота събраха Венци Христов от Берое и Михаил Александров от Лудогорец, Мигел Бедоя от Левски остана с 4 гласа. Буш също коментира възможността да облече екипа на друг клуб в бъдеще.

 „Както Тони каза, в момента сме футболисти на ЦСКА. До зимата не е удачно да говорим за трансфери. Ако играем добре, рано или късно тези оферти ще се реализират. Колкото по-добре играем, толкова по-добри шансове ще имаме. Ние сме част от един много голям отбор, от едно голямо семейство“.

В събота ЦСКА приема Литекс в мач от 12-ия кръг на "А" група. Двубоят е с начало 19:30 часа.