fallback

Отборът на Англия с цел - класиране на Евро 2016 без загуба

Рой Ходжсън иска успех във всеки мач

12.10.2014 | 11:27

Тази вечер националният тим на Англия гостува на Естония в евроквалификационен мач. До този момент "трите лъва" са безгрешни, а селекционерът Рой Ходжсън обяви цел пред отбора – класиране на Евро 2016 само с победи. В първия кръг англичаните победиха Швейцария с 2:0, а в последния си мач разгромиха Сан Марино с 5:0.

„В предходния двубой ние знаехме много добре срещу кого се изправяме. Тимът на Естония е по-различен от този на Сан Марино и ние сме напълно наясно с това. Това е друг мач, с друг съперник на по-различно ниво. Естонците спечелиха вече точки и сега ще се опитаме да не им позволим да трупат още", заяви Рой Ходжсън.

Футболистът на "трите лъва" Уейн Рууни отбеляза, че той и съотборниците му трябва да бъдат максимално концентрирани, за да вземат трите точки и от този сблъсък.

"Наясно сме, че ще бъде тежък мач. Трябва да останем максимално концентрирани през всичките 90 минути, защото това е важна среща за нас. Искаме да излезем победители и от тази среща. Напълно подготвени сме и ще вземем трите точки.", отбеляза Рууни.

Естонците от своя страна стартираха добре кампанията си за Евро 2016 като победиха с  Словения с 1:0, но впоследствие отстъпиха със същия резултат при визатата си на Литва. Днес им предстои среща с Англия като мачът помежду им е от 19 часа българско време.

 

fallback
fallback