Левски победи Банско с 1:0

"Сините" направиха куп пропуски, а единственият гол в мача бе дело на Стефан Велев.

11.10.2014 | 21:46
Левски победи Банско с 1:0

Още в първите минути на срещата отборът на Георги Иванов имаше добра възможност да открие резултата, след като Валери Домовчийски центрира от дясно, Мигел Бедоя прехвърли Пламен Колев, но топката мина над вратата. Само минута по-късно гостите отвърнаха като Христов шутира, но неточно. Последва нова опасна атака на "сините" в комбинация между Луис Педро и Бедоя, но последният стреля слабо в долния десен ъгъл на вратата на Пламен Колев и "сините" спечелиха корнер, след който обаче не се стигна до гол. Банско също имаше своите шансове чрез Любомир Витанов, но Пламен Илиев не допусна попадение в мрежата си.

В 35-атата минута Левски откри резултата. След пробив от ляво Луис Педро подаде към Антонио Аниете, който отправи изстрел, но Пламен Колев спаси. Стефан Велев обаче стигна до топката и от точката за дузпата я прати в мрежата на Банско за 1:0.

През второто полувреме "сините" пропиляха още възможности за гол като три минути преди края на редовното време Деян Иванов можеше да покачи на 2:0, но вратарят на гостите спаси.

Левски – Банско 1:0.