Темите в "Резултат" на 28 септември

26.09.2014 | 18:47
Темите в

В неделя, 28 септември, в спортното предаване „Резултат“ очаквайте:

След 25 години отсъствие шампионът на България по хокей на лед за мъже - ЦСКА, се завърна в европейските клубни турнири с домакинство на първия кръг на Континенталната Купа на Европа. За амбициите на "червените" и за това има ли как в България да се поддържа високо ниво на хокея, разговаряме със старши-треньора на ЦСКА Кирил Ходулов.

България има своя европейски рали-шампион и то жена. Екатерина Стратиева триумфира при дамите на Стария континент и се прицели в следващата своя мечта - участие на състезанието в Швейцария.

И още родни успехи - Владимир Далаклиев отново е сред най-добрите таекуондисти в света. Българинът се завърна сред лидерите в категорията си, триумфирайки на силния международен турнир в Москва.

Щангистите ни също се подготвят за най-важното състезание за годината - Световното в Казахстан. Първенството е квалификация за Олимпийските игри в Рио, а целта пред тима ни е спечелването на 7 квоти при мъжете и жените. Големите ни надежди са свързани с европейските шампиони Иван Марков и Ивайло Филев, европейската сребърна медалистка Милка Манева, както и бронзовите медалисти Васил Господинов, Стоян Енев и Мая Иванова. 

Цел място в тройката си поставиха от Рилски спортист за новия сезон в Националната баскетболна лига. Росен Барчовски пред камерата на Резултат за селекцията, подготовката и атмосферата в клуба.

Не пропускайте спортното предаване на телевизия и радио BULGARIA ON AIR – Резултат. В неделя, 28 септември от 11:00 часа.