fallback

Фалкао и Хамес се изправят срещу Бразилия

04.09.2014 | 12:55

В петък националните отбори на Бразилия и Колумбия излизат един срещу друг в приятелски мач, който ще се състои в Маями. В състава на колумбийците се завръща Радамел Фалкао. Футболистът пропусна Световното първенство през лятото заради контузия, но вече е на разположение на селекционера Хосе Пекерман.

„Контролата с Бразилия ще отбележи един нов цикъл за нашия отбор. Сигурен съм, че всеки един от нас иска да се представи на ниво в този мач и да затвърди позицията си в тима. Бразилия е силен съперник, който разполага с много талантливи футболисти, така че ни очаква повече от интересен двубой“, заяви Фалкао.

Сред 24-мата повикани от Пекерман играчи са и останалите звезди на Колумбия като Хамес Родригес, Оспина и Куадрадо. За колумбийците предстоящият двубой ще бъде опит за реваншизъм заради отпадането от Бразилия на четвъртфиналите на Мондиала.

„Това вече е друг мач. Не мисля, че трябва да мислим за този мач като за реванш заради Световното. Трябва да излезем на терена, да дадем най-доброто от себе си и да спечелим този двубой“, каза Хамес Родригес.

Националният тим на Колумбия до момента се представя отлично под ръководството на Хосе Пекерман, което му спечели и нов четиригодишен договор с местната федерация.

 

fallback
fallback