Лудогорец по пътя на мечтите, излиза тази вечер срещу Стяуа

Лудогорец не крие амбициите си да влезе в групите на Шампионската лига, а това минава задължително през силно представяне при гостуването на Стяуа в Букурещ.

19.08.2014 | 10:53
Лудогорец по пътя на мечтите, излиза тази вечер срещу Стяуа

Миналата година непреодолим в тази фаза за българския шампион се оказа отборът на Базел, но сега съперникът на разградчани изглежда по-равностоен. Стяуа и Лудогорец изиграха и контролна среща помежду си в предсезонната подготовка, а българският тим спечели с 4:2, което ще донесе допълнително самочувствие на футболистите, водени от Георги Дерменджиев. Специалистът определи предстоящата битка с румънците като тактическо надиграване и обяви, че няма никакви притеснения и вярва в силите на своя отбор. Част от основните футболисти на българския тим получиха почивка в дербито с ЦСКА с цел да са отпочинали за мача тази вечер. В групата попадна и новото попълнение Юнес Хамза, който предизвика война между двата съперника. Хамза замени в групата Теро Мантула, а без картотеки останаха още Александър Барт, Себастиан Ернандес, Александър Василев, Преслав Петров и Витиня.

Домакините очакват стадион „Национал Арена“ в Букурещ да бъде пълен с близо 50 хиляди зрители. Сред тях ще има и 2500 българи, тъй като от Лудогорец продадоха всички свои билети за двубоя. Съдия на мача ще бъде немецът Феликс Брих.