Скастриха Неймар за прекалена публичност

Любовта на Неймар към социалните мрежи е на път да му донесе неприятности. Бразилският национал е бил скастрен от ръководството на Барселона заради прекалената публичност, която е демонстрирал по време на почивката си.

06.08.2014 | 13:52
Скастриха Неймар за прекалена публичност

Звездата на Барса е голям фен на Twitter и Instagram и редовно публикува свои снимки там. Феновете му видяха няколко снимки от ваканцията на Неймар на о-в Ибиса. Там 22-годишният играч се засече с Парис Хилтън, като двамата не пропуснаха да си направят селфи и да го покажат в социалните мрежи.  Неймар беше отбелязан и на снимки на сръбската плеймейтка Сорая Вучелич. На друг кадър, публикуван във Фейсбук Неймар се намира на яхта заобиколен от красиви момичета, а на друга позира с германския национал Бастиан Швайнщайгер.
Междурвеменно Неймар получи разрешение от лекарския щаб на Барселона да започне подготовка. Бразилецът бе прегледан от медицинския екип на "каталунците" и вече се включи в тренировъчните занимания на отбора.
22-годишният футболист получи контузия на прешлен на гърба по време на Световното първенство в Бразилия, като се очаква да играе на 18-и август срещу мексиканския Леон.