ЦСКА атакува Молдова тази вечер

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов ще може да разчита на до скоро контузените си футболисти Александър Тунчев, Пламен Крачунов и Тони Силва. Тримата ще вземат участие в мача – реванш срещу молдовския Зимбру от втория кръг на Лига Европа.

24.07.2014 | 11:46
ЦСКА атакува Молдова тази вечер

. В състава е и Борис Галчев, който също лекуваше травма. Преди двубоя Младенов обяви, че армейците ще заложат на атакуващ стил на игра, търсейки задължителен успех в редовното време. Все пак „червените“ са тренирали и дузпи, тъй като по думите на специалиста „всичко може да се случи във футбола“. Той допълни, че съперникът на ЦСКА е най-опасен при изпълнение на статични положения. Младенов отбеляза също на срещата си с медиите, че синхронът между новите играчи вече се подобрява и това го прави оптимист за реванша със Зимбру.

Двубоят е днес от 20:00 часа стадиона в Кишинев, а преди седмица двата отбора направиха  1:1 в София. Очаква се местните фенове да напълнят трибуните на спортното съоръжение, което е с капацитет от 10 хиляди и 500 места. Билетите за мача са между 1 и 4 лв.